Eagle McMahon

Eagle McMahon

Välkomna till denna möjlighet att träffa Eagle McMahon. Förutom att träffa Eagle, får man två discar signerade av honom, samt möjligheten att se Eagle spela Ale Vit. 

Köp biljett!

Pressmeddelande

Julia (12 år) och Arvid (15 år) får spela med världsspelaren Eagle McMahon på Ale Disc Golf Center. 

Ale Disc Golf Center har den stora äran att välkomna en av världens främsta professionella discgolfare, Eagle McMahon från USA, till vår anläggning den 24 juni 2024 kl 17:00. För Sveriges unga stjärnor, Julia Fors (12 år) och Arvid Håkansson (15 år), är detta en unik möjlighet att inte bara träffa, utan även spela med en av sportens absolut största stjärnor.

Under sitt besök kommer Eagle att spela sin första runda någonsin på Ale Vits bana, som rankas som nummer 3 i världen av 15 000 discgolfbanor. Julia och Arvid, som båda spelar på Ale som sin hemmabana, kommer att utmana Eagle McMahon i en spännande runda.

Datum och tid: måndagen den 24 juni kl 17:00-21:00
Plats: Ale Disc Golf Center, Nol, endast 20 minuter utanför Göteborg

Om Eagle McMahon
Eagle McMahon är en av de mest respekterade spelarna inom discgolf med en lång rad framgångar internationellt. Hans deltagande i denna ”meet and greet” är en unik möjlighet för svenska discgolfentusiaster att träffa en av sportens största stjärnor.

Om Julia Fors och Arvid Håkansson
Julia Fors är en stigande stjärna inom svensk discgolf och en del av det svenska landslaget. Hon är aktiv på sociala medier och har snabbt blivit en förebild för unga spelare i Sverige.

Arvid Håkansson har länge haft Eagle McMahon som sin idol och ser fram emot denna chans att spela tillsammans med honom. Att få spela med Eagle är en dröm som går i uppfyllelse för både Julia och Arvid, och ger dem en unik möjlighet att mäta sig mot en av världens bästa spelare.

Syftet med evenemanget
Evenemanget syftar till att öka medvetenheten om discgolf i Sverige och inspirera ungdomar att engagera sig i denna växande sport. Discgolf är en tillgänglig och prisvärd sport som erbjuder motion, utmaning och gemenskap för alla åldrar. Ale Disc Golf Center har två av världens högst rankade banor och strävar efter att bli ett centrum för discgolf i Sverige.