Gruppbokning

Boka för större grupper

Är ni en större grupp, eller förening som vill boka upp många starttider och vid fler tillfällen, inga problem. Kontakta oss för att få offert.

Perfekt för er som förening som reser till oss och vill boka speltider. Vi bokar upp tider på förhand, ofta innan tiderna finns tillgängliga för bokning. Vi sammanställer alla tider och skickar ut en faktura med 30% rabatt mot ordinarie pris.

Notera att det är fråga om Teetime som gäller. För bokning av hela banor så behöver vi stänga av Teetimefunktionen, och kostnaden blir genast mycket högre.

Vi ser fram emot er kontakt!

gruppbokning

För att göra en gruppbokning

    Fördelar med att göra en gruppbokning

    1. Stärk gemenskapen: Discgolf är inte bara ett roligt spel, det är också en utmärkt aktivitet för att stärka gemenskapen inom er grupp. Ett gemensamt intresse och en rolig utmaning skapar minnen som varar länge.
    2. Enkelt att boka: Vår gruppbokningsfunktion är enkel och smidig att använda. Ni kan enkelt välja önskat datum och tid, och vi tar hand om resten så att ni kan fokusera på att ha kul på banan.

    3. Perfekt teamaktivtet: För teamaktiviteter med jobbet eller idrottslaget är en gruppbokning på Ale Discgolf Center ett fantastiskt sätt att stärka samarbetet och gemenskapen inom gruppen. Discgolf är en aktivitet som främjar laganda, kommunikation och problemlösning, vilket gör det till en idealisk teambuilding-aktivitet.

    4. Betala på plats eller i efterhand: Vid gruppbokning kan man välja mellan att betala på plats, eller att få faktura i efterhand.