Bokning av speltid

Boka din speltid idag

För att spela på Ale Discgolf Center behöver du boka din speltid i förväg eller på plats. Detta för att det inte ska uppkomma köer för besökare. Läs gärna våra ordningsregler innan ni spelar.

Genom att trycka på knappen nedan hamnar du på vår bokningstjänst via Sweetspot. Använder du webbläsare är Google Chrome att föredra. Annars rekommenderar vi appen.

  1. Tryck på Boka här
  2. Välj önskad bana & tid
  3. Bekräfta bokning
  4. Spela!
Boka speltid!

Ladda ner Sweetspots bokningsapp

IOS
Android

Skapa konto hos Sweetspot

Sweetspot har tagit fram en enkel guide över hur du går tillväga för att skapa ett konto. Ett konto är en förutsättning för att boka speltid. Läs deras enkla guide här.

Priser per runda 2024

Fördelar med att boka online

  1. Enkelhet och bekvämlighet: Bokningssystemet är användarvänligt och tillgängligt dygnet runt. Du kan boka din speltid när det passar dig bäst, utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt hem.

  2. Säkra din tid i förväg: Med en online-bokning garanterar du att du har en reserverad tid på banan. Du slipper oroa dig för att det ska vara fullbokat när du kommer till vår anläggning.

  3. Snabb bekräftelse: När du bokar online får du omedelbar bekräftelse på din bokning via e-post. Du kan känna dig trygg med att din speltid är säkrad och klar.

Fördelar med ett årskort

  1. Obegränsad tillgång: Med ett årskort har du obegränsad tillgång till bana gul under hela året. Du kan spela så mycket du vill och utmana dig själv på våra banor när det passar dig.

  2. Spara pengar: Ett årskort ger dig mycket värde för pengarna, speciellt om du är en entusiastisk discgolf-spelare. Du kan spara betydligt jämfört med att betala för varje enskild spelomgång.

  3. Gemenskap och utveckling: Genom att bli en del av vår årskortsgemenskap får du möjlighet att träffa andra passionerade discgolfare och utvecklas tillsammans.