Använd ditt friskvårdsbidrag för discgolf!

Discgolf är inte bara en fantastiskt rolig och utmanande sport, det kan även vara ett utmärkt sätt att använda ditt friskvårdsbidrag på.

Använd friskvårdsbidrag till något roligt!

Du vet väl om att discgolf på motionsnivå är okej enligt Skatteverket att ta som friskvård? Glöm inte att kolla av med ditt företag först bara.

Vi är kopplade till epassi!

Kvitton hos oss i butiken kan vi maila direkt till din mail vid köp. Smidigt för både dig och oss.

Välkomna till naturen, välkomna till Ale Disc Golf Center.

Friskvård

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag för Discgolf?

Ja, du kan definitivt använda ditt friskvårdsbidrag för att spela discgolf.

Discgolf är en fysisk aktivitet som främjar motion och välbefinnande. Många arbetsgivare accepterar discgolf som en godkänd aktivitet för friskvårdsbidraget.

Detta innebär att du kan använda dina bidragspengar för att täcka vissa kostnader som är relaterade till discgolf som köp av greenfee och till och med deltagande i discgolftävlingar på motionsnivå.

Hur ansöker jag om friskvårdsbidrag för discgolf?

För att använda ditt friskvårdsbidrag för discgolf, börja med att kontakta din arbetsgivare eller personalavdelning för att få information om deras specifika regler och processer.

Oftast krävs det att du fyller i en ansökan och bifogar kvitton eller bevis på dina discgolfrelaterade utgifter. Se till att du följer arbetsgivarens riktlinjer noggrant för att säkerställa att din ansökan godkänns.

Vanliga frågor & svar om friskvårdsbidrag för discgolf

Här kan du läsa om vanliga frågor och svar om att nyttja friskvårdsbidraget för att spela discgolf. 

Nej, medlemskap i en discgolfklubb är inte alltid nödvändigt för att använda friskvårdsbidraget för discgolf. Det beror även på din arbetsgivares regler.

Maximala beloppet du kan använda varierar beroende på din arbetsgivare och deras riktlinjer. Kontakta din arbetsgivare för att få information om eventuella gränser.

Ja, om din arbetsgivare tillåter det kan du använda friskvårdsbidraget för att täcka anmälningsavgifter, så länge det är på motionsnivå, till discgolftävlingar