Ale Discgolfklubb

Välkommen till Ale Discgolfklubb

Välkommen till Ale Discgolfklubb! Vi är glada att du är intresserad av denna underbara sport. Förbered dig på att njuta av timmar av kul på banan, träffa nya vänner och utveckla ditt spel. Vi är här för att stödja och uppmuntra dig varje steg på vägen. Låt oss slå iväg och göra några birdies!

Bli medlem hos oss!

Vi är glada att du har valt att bli en del av vår discgolfklubb. Vi tror att du kommer att ha mycket roligt och utmaningar tillsammans med oss på banan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och träffa nya vänner. Så låt oss sätta igång och visa vad vi kan göra på fairwayen!

Medlemskap ordnar du via länken

Träningar på Ale

Ale Discgolfklubb tränar varje [veckodag/helg] från [kl. X till kl. Y]. Vi har träning på [namn på banan/banor]. Alla nivåer är välkomna, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare. Vi ser fram emot att träna tillsammans och se dig bli en expert på detta roliga och utmanande spel. Kom och förbättra din teknik med oss!

Måndagar

Ingen träning inlagd ännu

Tid/Plats

Tisdagar

V 32-34

V 37 – 39

Tid

Juniorer 18-19:30. Seniorer 19:30 – 20:30

Juniorer 17-18:30. Seniorer 18:30 – 19:30

Onsdagar

Ingen träning inlagd ännu

Tid

Torsdagar

V 36

Tid

Juniorer 18-19:30. Seniorer 19:30 – 20:30

Fredagar

Ingen träning inlagd ännu

Tid

Lördagar

Ingen träning inlagd ännu

Tid

Söndagar

Ingen träning inlagd ännu

Tid

Nyheter

Här hittar du alltid de senaste nyheterna om discgolf. Håll dig uppdaterad om kommande tävlingar, träningssessioner och andra spännande evenemang. Vi publicerar också tips och råd från erfarna spelare och uppdateringar om vår klubb och dess medlemmar. Titta in regelbundet för att inte missa något viktigt!