NÖDINGE WEATHER

Clinic & PT

Vill du ta ditt discgolf-spel till nästa nivå? Då har du kommit rätt! Ale Discgolf Klubb erbjuder spännande clinics och personlig träning för alla spelare som vill utvecklas och förbättra sina färdigheter.

Clinic & PT inom Discgolf

Är ni ett kompisgäng som vill utvecklas? Vill du överraska din spelpartner med extra längd? Bli mer konsekvent i dina släpp, eller helt enkelt bara få mer förståelse kring varför dina discar agerar som dom gör?

På Ale Disc Golf Center erbjuder vi Clinics i större grupper, men även personliga tränare på individnivå. Vi kommer att ta emot bokningar via Sweetspot framöver, där vi är säkra på att du hittar vad du söker.

Vi ser fram emot din bokning framöver.

Clinic och PT inom Discgolf

Ta din disc till nya höjder

Ale Discgolf Centers professionella instruktörer  är passionerade discgolf-spelare själva och har gedigen erfarenhet av att hjälpa andra att nå sina mål. Om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som vill finslipa tekniken, så hjälper vi dig ta ditt spel till nya höjder


Under våra clinics får du möjlighet att lära dig från grunden eller fokusera på specifika aspekter av spelet, som svingteknik, puttar och strategiskt spel. Ales instruktörer delar med sig av värdefulla tips och tricks för att hjälpa dig att ta dina färdigheter till nya höjder.

Lärande är en resa

Vi tror på att lärande och utveckling är en ständig resa, och vi är glada att kunna erbjuda dessa fantastiska möjligheter för att stödja våra medlemmar och besökare i deras discgolf-utveckling. Ta chansen att ta ditt discgolf-spel till nya höjder med hjälp av Ale Discgolf Klubbs clinics och personlig träning. Bli en del av vårt levande discgolf-samfund där kunskap och glädje delas i varje kast.

Välkommen till Ale Discgolf Klubb – där spelare förvandlas till mästare!