NÖDINGE WEATHER

Discgolfbutiken

Butiken på Discgolfcenter

I butiken säljer vi det mesta som har med discgolf att göra. Vi kan dessutom hjälpa dig att välja rätt disc för dina behov. Saknar du discar, så finns det att hyra under butikens öppettider. I butiken hittar ni discar och tillbehör från Latitude 64, Westside, Dynamic Discs, Prodigy, Kastaplast, Discmania, Discraft & Innova.
 
I vår butik erbjuder vi enklare tilltugg, mellanmål, snacks, kaffe och sötsaker. Vi har Panini och Pirog i matväg. Välkommen in för att fylla på med energi.
 

Vi har två toaletter på anläggningen. En kommer man åt inifrån butiken under butikens öppettider, den andra nås med kod från utsidan.

Butikens öppettider  27 november – 17 december

Onsdag 16-18
Lördag – Söndag 09:30-14:00
– Vi finns på plats och arbetar i närheten under stora delar av dagarna. Ring om ni vill komma in i butiken under övriga tider.

butiken i ale som säljer discar från stora tillverkare
begagnade discar

Byt in dina begagnade discar

Vi tar gärna emot dina begagnade discar, mot värde i shoppen, speltider eller årskort. Växlingsvärdet ligger på 20:- för basplast och 25:- premiumplast och 30:- för signatures- och tourseriesdiscar.

Många av de lättkastade discarna kommer vi att ge till Fritidsbanken och skolor i närområdet. Vissa kommer även att säljas i shoppen eller på Tradera.