Företagsevent Trollhättan

Skapa minnen tillsammans med dina kollegor! Vi erbjuder fantastiska discgolfupplevelser för företag i Trollhättan!

Teamaktivitet för företag i Trollhättan

Är du på jakt efter det perfekta sättet att göra ditt nästa företagsevent i Trollhättan minnesvärt och givande? Discgolf är svaret! 

Hos oss på Ale, endast 45 minuter från Trollhättan, erbjuder vi en unik och spännande teamaktivitet som kommer stärka teamkänslan och skapa minnen. 

Discgolf är en aktivitet som kan spelas av alla åldrar och helt oberoende av skicklighetsnivå. Det ni behöver är ett par discar och en discgolfbana – vilket såklart vi tillhandahåller.

Ale Discgolf Center är utsedd till den sjunde bästa anläggningen i världen – och om inte det är värt ett besök så vet vi inte vad som är. Här är ni omgiven av grönskande natur och ett lugn som når själen. 

Hur fungerar Discgolf? Scott förklarar!

Ditt nästa företagsevent är bara 45 minuter från Trollhättan!

Ale Disc Golf Center ligger endast en kortbilfärd från Trollhättan! Genom att följa E:45 söderut hittar du oss i höjd med Nödinge. Det går utmärkt att ta sig hit via bil eller kollektivt. Vi ser framemot att träffa er.

Företagsutveckling genom Discgolf

Funderar du på hur du kan stärka sammanhållningen och produktiviteten inom ditt företag? Discgolf är en utmärkt aktivitet för teambuilding och företagsutveckling.

Ditt team kommer att uppleva en kombination av motion, strategi och samarbete under spelets gång. 

Våra instruktörer finns med er under hela spelets gång och kan hjälpa er med övningar och utmaningar anpassade efter era behov.

Discgolf bana vid ett företagsevent nära Göteborg

Omgiven av grönskande landskap

Samtliga discgolfbanor är belägna i natursköna omgivningar där träd, bäckar och gröna öppna ytor är ständigt närvarande. 

Efter en runda discgolf kan ni slappna av med mat där grillning står högst upp på schemat – något vi såklart tillhandahåller med. 

Discgolf som en strategisk aktivitet

Discgolf är mer än bara att kasta discar mot en korg. Det är en strategisk aktivitet som kräver planering, kommunikation och kreativ problemlösning. Genom att spela discgolf lär ditt team sig att arbeta tillsammans, hantera svåra situationer och fatta strategiska beslut.

Denna typ av träning är direkt överförbar till arbetsplatsen och kan hjälpa ditt företag att öka produktiviteten och effektiviteten.

För mer information om hur vi kan hjälpa er till ett lyckat företagsevent är ni välkomna att kontakta oss.

Företagsevent för Trollhättan

Blanda nytta med nöje och njut av ett fantastiskt företagsevent med discar flygandes längs öppna landskap