Företagsevent Kungälv

Vi erbjuder en unik upplevelse som kommer stärka ditt företagets team genom teambuilding, motion och skratt för företag i Kungälv

En fantastisk aktivitet för företag i Kungälv

Är du trött på samma gamla trötta företagsevent år in och år ut? Då är discgolf ett fantastiskt alternativ till att testa på något nytt. Vi erbjuder företagsevent som passar för alla åldrar och skicklighetsnivå. 

På Ale Disc Golf Center, endast 20 minuter från Kungälv, hittar ni Sveriges mest natursköna discgolf-anläggning. Vi har tagit fram olika paket för företagsevent som baseras på vad ni är ute efter. 

Discgolf är en perfekt aktivitet som passar alla anställda. Det är en mångsidig upplevelse som stärker gemenskap, teamkänsla och vänskapsbanden mellan kollegor. 

Under hela er vistelse finns vår instruktör med er för att hjälpa er under spelets gång, besvara era frågor och tillgodose era behov. Efter en lång runda discgolf avnjuts kvällen med mat där grillat står på schemat!

Hur fungerar Discgolf? Scott förklarar!

Se Scott på Ale Disc Golf Center förklara vad discgolf är och hur det spelas. 

Ditt nästa företagsevent är bara 20 minuter från Kungälv!

Ale Disc Golf Center ligger endast en kort bilfärd från Kungälv, vilket gör det till ett utmärkt val för företag i Kungälv som söker efter ett spännande företagsevent. Vi ser framemot er bokning!

Teambuilding för alla

Discgolf är en aktivitet som kräver samarbete, kommunikation och strategiskt tänkande. Genom att spela tillsammans som ett team kommer dina medarbetare att utveckla dessa värdefulla färdigheter i en praktisk miljö.

De måste planera, samarbeta och fatta beslut tillsammans för att nå målet. Discgolf skapar en verklig möjlighet för ditt team att bygga starka relationer och förbättra sin samarbetsförmåga.

Discgolf bana vid ett företagsevent nära Göteborg

En aktivitet som inkluderar alla

Discgolf är en av de mest inkluderande sporterna där ute. Oavsett ålder eller fysisk förmåga kan alla delta och njuta av spelet. Detta skapar en känsla av likvärdighet och inkludering inom ditt företag, vilket är avgörande för en sund arbetsplatskultur. Alla kan vara med och bidra till teamets framgång.

Färdigheter som kan appliceras på företaget

De färdigheter som ditt team utvecklar genom discgolf är direkt överförbara till arbetsplatsen. Ledarskap, problemlösning och beslutsfattning är alla komponenter som ditt team kommer att förbättra genom spelet.

Detta kan i sin tur öka produktiviteten, effektiviteten och kreativiteten inom företaget.

För mer information om hur vi kan hjälpa er till ett lyckat företagsevent är ni välkomna att kontakta oss.

Företagsevent för Kungälv

Utmana företaget till ett roligt event som främjar hälsa, välmående och samarbete. Dina anställda kommer tacka dig!