Företagsevent Alingsås

Discgolf är den perfekta aktiviteten för dig som letar efter ett företagsevent som främjar teamkänsla, teambuilding och glädje kollegor sinsemellan! Varmt välkomna till Ale Disc Golf Center

Boosta teamkänslan med Discgolf

Letar du efter något roligt att göra på ert nästa företagsevent? Något som kanske inte så många har gjort, men som alla kan delta i? Då är det Discgolf du letar efter.

Discgolf är den perfekta aktiviteten för företag som vill göra något roligt tillsammans med kollegorna. På Ale Disc Golf Center kan ni spela Discgolf på den sjunde bästa banan i världen! 

Det som gör discgolf till en fantastisk aktivitet för företag eller föreningar är att det inte krävs tidigare kunskap, alla kan delta och det är fantastiskt roligt! Efter en spelad runda kan ni avnjuta en härlig middag där grillat står på menyn – som vi självklart anordnar åt er.

Så vad väntar ni på? Boka ert nästa företagsevent på Ale – Bara ett stenkast från Alingsås!

Hur fungerar Discgolf? Scott förklarar!

Endast 40 minuter från Alingsås

Ale Disc Golf Center ligger endast en kort bilsträcka från Alingsås! Att ta sig hit fungerar lika bra med bil som med kollektiv. Är ni ett större sällskap som reser från Alingsås är det fördelaktigt att förbeställa en taxi-buss!

Vad kan ni förvänta er hos Discgolf centret?

Här på Disc Golf Center erbjuder vi kort och gott ett minnesvärt och roligt företagsevent. Discgolf är en spännande utomhusaktivitet som passar alla åldrar och skicklighetsnivåer. Vill ni ha extra hjälp med hur spelet spelas finns vi givetvis behändliga. 

Discgolf är en aktivitet som främjar både motion och samarbete samtidigt som det ger de anställda en möjlighet att komma bort från kontoret och njuta av den vackra naturen och dela skratt.

Discgolf bana vid ett företagsevent nära Göteborg

Vad kan man göra med jobbet i Alingsås?

Det enkla svaret är att ta sig till Sveriges mest fantastiska anläggning för discgolf! Med företaget kan ni njuta av en spännande dag fylld med skratt. Och du, vi kan även lova att discar hamnar i skogen.

Utöver discgolf har vi faciliteter för picknicks, grillning och en butik med enklare tilltugg. 

Vill ni göra er upplevelse hos oss lite roligare kan ni anordna en vänskaplig discgolftävling och priser för dina anställda, vilket skapar en sund tävlingsanda och stärker teamets sammanhållning.

En bra aktivitet för teambuilding i Alingsås

Det kan ibland vara svårt att hitta en teambuilding aktivitet som passar alla anställda. Med discgolf krävs det samarbete och strategisk tänkande, vilket även är önskvärda egenskaper på en arbetsplats. 

Genom att spela discgolf tillsammans kan ditt team stärka banden och arbeta effektivt tillsammans.

För mer information om hur vi kan hjälpa er till ett lyckat företagsevent är ni välkomna att kontakta oss.

Företagsevent i Alingsås

Skapa teambuilding, samarbete och gemenskap på ert nästa företagsevent! Vi ser framemot att ta emot er.