Evenemang

Evenemang

Våra paket fungerar ypperligt både för skolor, klubbar, företags- och födelsedagsaktiviteter; med lite hjälp kommer ni även kunna sy ihop en möhippa med.

Evenemangen är till stor del anpassningsbara så det går självfallet att paketera till stor del enligt era önskemål vilket även inkluderar saker vi inte listar nedan. Vi uppskattar självfallet alltid om ni är ute i god tid.

Då våra grillar är gratis är det inte säkert att ni behöver boka upp ett evenemang: Ni kan även betala för hyrdiscar, en runda på nybörjarbanan och gratis använda våra grillar utan att betala extra för detta. Sopor från grillningen behöver ni dock ta med er (ej kolet).

Skolklasser och juniorlag tillhörande förening

Detta inkluderar en genomgång om hur man spelar på banan och grundläggande teknik för att utföra kast och puttar rätt. Priset är 50 kr per person.

Företag och övriga grupper

Antal deltagare

Minsta antal deltagare är 10. Ni kan självfallet vara färre men då får ni betala för 10 deltagare. Maximalt kan vi ta emot ett par hundra personer men detta kräver att vi gör saker i omgångar, alla kan till exempel inte spela discgolf eller får instruktioner samtidigt. Om ni är många och har tänkt att köra en presentation med projektor bör den ansvarige finnas på plats minst en timme i förväg med oss ås vi hinner sätta upp projektorn och enas om hur och var deltagarna ska vara.

Paket

Event

Föreläsning med projektor

Ett paket kan till exempel innehålla:

 • introduktion av discgolf med en lektion i kastteknik, denna tar ungefär en halvtimme,
 • banavgift discgolfrunda inklusive hyrdisc, rundan kan ta allt från en halvtimme till tre timmar beroende på vilken bana ni väljer att spela,
 • fika (kaffe med kaka/bulle),
 • om vi får tag på en extra resurs: inköp av hamburgare och tillagning,
 • fri tillgång till grillplatsen med tre grillar (om ni vill grilla själva)
 • tillgång till ladan med projektorduk (ni tar med egen projektor),

Om ni vill att vi grillar behöver vi minst vara två personer. Vi behöver då vi en lista på eventuella allergier/önskemål och hur många hamburgare (veganska/kött) och hamburgerbröd (vanliga/glutenfria) av varje sort vi ska köpa. tillbehören blir samma: uppskuren gul lök, tomat, rostad lök, sallad, dressing, ketchup och senap. Veganska och kötthamburgare grillas på olika grillar och glutenfria hamburgebröd hålls åtskilda från vanliga hamburgebröd.

Om ni grillar själva finns det det en välsorterad ICA vid Ale torg som ni passerar på vägen hit, så någon kan åka i förväg och handla det ni vill ha.

Butiken

Vid behov, framför allt om ni är många, kan vi temporärt öppna butiken i samband med evenemangen, här finns då möjlighet att köpa dricka, dock ej alkohol. Vatten tillhandahålls fritt.

Toalett

Toalett finns på plats. Om vädret är bra kommer vi befinna oss precis utanför butiken och med två personer som hjälper till kommer även en andra toalett finnas tillgänglig i butiken. Om vädret är dåligt kommer vi befinna oss i en lada som har musikanläggning, bar (om ni tänkt ta med er egen dryck), projektorduk (om ni tar med er en projektor), stolar och bord för ungefär 150 personer. Om ni är fler kan vi även lösa detta.

Discgolf

Discgolf

Discgolf

Paketpriserna gäller spel på vår blå bana. Detta är en nybörjarbana som har sex hål. Vi rekommenderar att ni är maximalt fem (helst tre eller fyra) spelare per grupp, då blir det betydligt roligare och ni kommer gå runt banan på ungefär en halvtimme. Om er grupp är väldigt stor bör grupper med fyra personer börja spela på samtliga hål samtidigt för att korta ner tiden.

Våra två andra banor tar betydligt längre tid att spela och kräver att är på plats mycket längre, därtill kan ni få svårt att få ihop ett vettigt tidsschema (om ni inte gör detta på en helg).

Prislista

 • 500 kr/person: Allt utom fika ovan och vi grillar hamburgare,
 • 500 kr/person: 300 kr/person: Introduktion av discgolf, banavgift, hyrdisc och lokal med projektorduk och musikanläggning (ej projektor)
 • 200 kr/person: Introduktion av discgolf, banavgift, hyrdisc och fika
 • 175 kr/person: Introduktion av discgolf, banavgift och hyrdisc.
 • Barn- och ungdomsgrupper, enligt överenskommelse (ta kontakt med oss)
 • Grupper med mer än 50 personer, enligt överenskommelse.

Tider

Evenemanget kan börja när som helst men bör avslutas senast 20:00.

Lokal

Om vädret tillåter är vi utomhus. Om vädret är dåligt är vi inomhus i en upprustad lada.
Ladan behöver förberedas inför varje evenemang och stängas av oss när ni är klara. Minsta antal deltagare är därför 15 personer eller ett minimipris på 1 500 kr.

Grillplats

Lån av grillplats (tre separata grillar) är gratis men sopor måste ni ta med er, vi har begränsad sophantering.

Dryck

Vi har försäljning av dryck (ej alkohol) i butiken, ni är välkomna att ta med er egen dryck om ni till exempel vill ha öl.

Notera att butiken endast har specifika öppettider, om ni däremot nyttjar ladan och lagar mat kommer butiken vara öppen om någon vill till exempel vill köpa dricka.

Betalning

Vi föredrar betalning med kort, Swish eller kontant men kan fakturera. Fakturaavgiften är 100 kr exklusive moms.

Kontakta oss för mer information eller tidsbokning.

Comments are closed