Evenemang 2018

Evenemang 2018

Euro Pro Tour

2017 ändrades reglerna för Sverigetouren och utländska spelare tilläts delta på tävlingarna. På den Sverigetourtävling som spelades hos oss 2017 hade vi deltagare från många länder vilket vi tyckte var väldigt roligt, så inför 2018 tog vi det ett steg längre och sökte en deltävling på Euro Pro Tour och lyckligtvis godkändes vår ansökan.

Tävlingen kommer spelas 20–22 juli och alla spelare kommer tävla på både den gula och vita banan, detta blir ännu en milstolpe för oss då detta inte gjorts tidigare.

Mer information finns på The Open →

Norges nationella tour (Norgescup)

För första gången någonsin(?) kommer ett land spela en nationell tourtävling utomlands. 19–20 maj kommer Norge spela den andra deltävlingen på sin nationella tour på Ale Discgolfcenters vita bana. Detta blir första gången anläggningen används av arrangörer från ett annat land än Sverige.

Spelare som deltar i Norgescupen måste:

  • vara medlem i en norsk klubb ansluten till den nationella organisationen NAIF,
  • ha en aktiv spelarlicens i NAIF
  • vara bosatt i Norge

Alla dessa krav måste vara uppfyllda minst en vecka innan tävlingen.

Wildcards kan delas ut till spelare som inte uppfyller dessa krav men en spelare som inte uppfyller kraven kommer inte redovisas i totalställningen.

Om du vill ansöka om ett wildcard, eposta haaland (at) mimer.no. Wildcard delas ut i slutskedet av registreringen, kring 15:e april.

Västkusttouren

Ale Discgolfcenter har medverkat på Västkusttouren sedan 2013 och vi kommer säkert stå som värd för någon deltävling 2018 med.

 

Comments are closed