Banstatus

Banstatus

Här listas alla datum då en (eller båda banorna) är avstängda.
Avstängda banor annonseras alltid minst tre månader i förväg.

Om du vill reservera en bana för en tävling, se arrangera tävling→

Blå bana

Öppen!

Gul bana

Öppen!

2 april Gul bana avstängd då en deltävling på Västkusttouren spelas här. Tyvärr har den kalla vintern gjort att vi inte kunnat öppna den vita banan ännu vilket innebär att båda banorna är avstängda för vanliga besökare denna dag.
20‑22 juli Båda banorna är avstängda då tävlingen The Open spelas, ni är varmt välkomna att komma att titta. Många av världens bästa spelare kommer vara här och tävla.

Vit bana

Öppen!
Om ett område är markerat med blå pinnar betyder detta mark under arbete.
Om din disc landar i detta område, hämta discen försiktigt och kasta nästa kast (utan plikt) från det närmaste punkten utanför det markerade området, även om detta är närmare korgen.

19‑20 maj Vit bana är avstängd då en tävling på Norges nationella tour spelas här, den gula banan är öppen för vanliga besökare.
20‑22 juli Båda banorna är avstängda på grund av EuroProTour-tävlingen The Open, ni är varmt välkomna att komma att titta om ni inte tävlar. Många av världens bästa spelare kommer vara här och tävla.
1 september Vit bana avstängd då en deltävling på Västkusttouren spelas här, allt annat (inklusive den gula banan) är öppet som normalt.

 

Comments are closed